5 jaar webshop!

Sex on the Beach mocktail

 

 

 

 

 

Cocktail recept

 

Sex on the Beach mocktail

 


De Sex on the Beach mocktail is een alcoholvrije variant van de klassieke Sex on the Beach cocktail die dezelfde tropische en fruitige smaken biedt. Deze verfrissende drank combineert cranberrysap, perziksiroop, sinaasappelsap en een vleugje grenadine om een levendig en kleurrijk drankje te creëren. Perfect voor zomerse dagen of feestjes, deze mocktail is geliefd om zijn zoete en verfrissende smaak. De Sex on the Beach mocktail biedt iedereen de kans om van een heerlijke, fruitige drank te genieten zonder de alcohol.

 

◊ Wist je dat de Sex on the Beach mocktail wordt gezien als de meest gangbare mocktail? ◊ 


Het Sex on the Beach mocktail recept

 

Om deze cocktail te kunnen maken heb je eerst de volgende ingrediënten nodig.

90 ml cranberrysap
90 ml sinaasappelsap
30 ml perziksiroop
15 ml grenadine
IJsblokjes
Schijfje sinaasappel of kers voor garnering


Het Sex on the Beach mocktail recept bestaat uit de stappen hieronder.

1. Vul een highball-glas met ijsblokjes.

2. Voeg het cranberrysap, sinaasappelsap en perziksiroop toe aan het glas.

3. Schenk de grenadine langzaam in het glas, zodat deze naar de bodem zakt voor een mooi kleureffect.

4. Roer voorzichtig om de smaken te mengen.

5. Garneer met een schijfje sinaasappel of een kers.

 

Ben je op zoek naar andere alcoholvrije cocktails of kant en klare cocktails? Bekijk deze dan op onze website.



De geschiedenis van de Sex on the Beach mocktail

De geschiedenis van de mocktail Sex on the Beach is nauw verbonden met de originele cocktailversie, die populair werd in de jaren 1980. De originele Sex on the Beach cocktail combineerde vodka, perziklikeur, cranberrysap en sinaasappelsap tot een zoete, fruitige drank. De cocktail werd een hit vanwege zijn verfrissende smaak en de levendige kleuren, perfect voor zomerse feesten en strandvakanties.

De mocktailversie werd gecreëerd om dezelfde tropische ervaring te bieden zonder alcohol. Door de vodka en perziklikeur te vervangen door perziksiroop, blijft de mocktail trouw aan het originele smaakprofiel. Het cranberrysap en sinaasappelsap vormen nog steeds de basis van de drank, terwijl de grenadine een extra vleugje zoetheid en kleur toevoegt.

De Sex on the Beach mocktail biedt een geweldige optie voor degenen die willen genieten van een heerlijke, fruitige drank zonder de effecten van alcohol. Het is ideaal voor feestjes, barbecues en andere sociale bijeenkomsten waar gasten van alle leeftijden aanwezig zijn. Deze mocktail behoudt de speelse en verfrissende elementen van de originele cocktail, wat bijdraagt aan zijn blijvende populariteit.

Bovendien weerspiegelt de mocktail een bredere trend in de drankindustrie om alcoholvrije alternatieven aan te bieden die net zo smakelijk en aantrekkelijk zijn als hun alcoholische tegenhangers. Of je nu een zomerfeest organiseert of gewoon een verfrissende drank wilt zonder alcohol, de Sex on the Beach mocktail is een uitstekende keuze die zorgt voor een feestelijke en tropische sfeer.


Ontdek hieronder een aantal van onze andere cocktails